MacPilot

MacPilot 3.5.6

Pas simpel alle instellingen van je systeem aan

VOOR

  • Heel veel opties
  • Overzichtelijke interface

TEGEN

  • Het kan de prestaties verminderen

Excellent
9

MacPilot heeft meer dan 200 opties om je computer te optimaliseren. In een duidelijk venster bewerk je alles wat er maar aan voorkeursinstellingen aan te passen valt. Denk hierbij aan opstartprocedures of iTunes-instellingen. Veel van deze functies zijn verborgen, maar MacPilot haalt ze naar voren. Elke toepassing die een configuratie heeft, bestuur jij voortaan met deze applicatie.

Wanneer je gebruik maakt van MacPilot hoef je dus niet het veel gevreesde terminalvenster te openen. Ook de lijst met allang vergeten commando's blijft rustig in de kast liggen. Van schijfopruiming tot de grootte van de items op je dock, alles pas je eenvoudig aan met één druk op de knop. Om je computer altijd optimaal te laten functioneren plan je dit soort taken op gezette tijden in. MacPilot voert de taken uit op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Pas echter wel op. Ga je teveel met de instellingen knoeien, dan loop je het risico dat de prestaties van jouw Mac juist afnemen. Ondanks dat het programma zeer eenvoudig in het gebruik is, betekent dat niet dat alle opties die het biedt dat ook zijn. Voor bepaalde configuraties is nou eenmaal een grondige kennis vereist.

MacPilot geeft je de ruimte om jouw computer geheel naar wens aan te passen. Het is overzichtelijk en daarmee fijn in de praktijk. Gebruik je het met gezond verstand, dan zal MacPilot de prestaties van jouw Mac verhogen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
MacPilot

Download

MacPilot 3.5.6

Beoordelingen about MacPilot

Promotie×