Mac OS X Theme

Mac OS X Theme 1.3

Mac OS X op je Windows pc

VOOR

  • Mooie interface

TEGEN

  • WindowBlinds vereist

Uitmuntend
8

Mac OS X Theme is een grafische aanvulling voor Windows. Je installeert het thema in combinatie met WindowBlinds, een applicatie waarmee je het uiterlijk van Windows aanpast. Het Mac OS X Theme biedt een keuze uit 3 Apple OS X-stijlen en 20 kleurenschema's.

Dankzij het Mac OS X Theme wen je alvast aan Apple's besturingssysteem. In combinatie met uitgebreide decoratiesoftware WindowBlinds tover je in een paar muisklikjes een flitsende nieuwe vormgeving tevoorschijn. Deze software integreert met bestaande instellingen van Windows, waardoor je vanuit het standaardmenu van je beeldscherm eenvoudig wisselt tussen stijlen.

De stijlen Aqua, Platinum en Brushed verschijnen na installatie in de standaard Windows-instellingen (onder beeldscherm in het configuratiescherm). Het thema integreert niet met alle onderdelen van Windows maar geeft je een leuk voorproefje van Apple's OS X. Je krijgt nieuwe vensters en de karakteristieke gekleurde knopjes om de vensters te maximaliseren, minimaliseren en te sluiten.

In tegenstelling tot andere themasoftware, zoals LeopardXP Bricopack, vertraagt Mac OS X Theme je PC niet of nauwelijks. Je kunt je computer dus zonder neveneffecten blijven gebruiken... en verfraaien.

Mac OS X Theme

Download

Mac OS X Theme 1.3

Beoordelingen about Mac OS X Theme

Promotie×