Koninginnedag 2012

Koninginnedag 2012

Bereid je voor op een dag vol feesten

VOOR

  • Geintegreerde websites
  • Veel evenementen
  • Tal van mini-apps

TEGEN

  • Vrijwel niets op aan te merken

Uitmuntend
8

Koninginnedag 2012 is dé applicatie voor liefhebbers van deze dag. De applicatie bevat alle data voor een goede voorbereiding, waaronder een geïntegreerde buienradar, live beelden van de dag zelf, treinplanners, radiostreams (van radio 538) en nog veel meer.

Heb je een iPhone en weet je nog niet helemaal wat je gaat doen op Koninginnedag? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Koninginnedag 2012 is hét mobiele overzicht dat je zoekt. Het eerste menu in de applicatie toont alle evenementen op de bijzondere dag, met oranje pinnetjes in elke stad. Deze digitale punaises tonen feesten, die alle klikbaar zijn. Je krijgt uitvoerige informatie over concerten, parades en ander vertier.

Het omschrijven van het bomvolle Koninginnedag 2012 is een flinke opgave, maar laten we een tipje van de koninklijke sluier oplichten. Wat dacht je bijvoorbeeld van twitterstreams over Koninginnedag 2012, het delen en uploaden van foto's en een regenboog aan extra info (treinen, buien, radio)? Koninginnedag 2012 gebruik je dankzij de vele mini-apps naar eigen smaak. Het enige euvel dat we constateerden was het ontbreken van Nederlands in de interface. Dat lijkt ons niet helemaal koning(in)sgezind.

Koninginnedag 2012 toont inderdaad vrijwel alle informatie omtrent die speciale dag. Wil je je goed voorbereiden en op elk moment op de hoogte zijn, dan raden we Koninginnedag 2012 van harte aan. Veel plezier!

Meeste downloads Reizen & Navigatie voor iphone

Meer
Koninginnedag 2012

Download

Koninginnedag 2012

Beoordelingen about Koninginnedag 2012

Promotie×